Levensloopbestendige Woning Funda,Low Trend

Levensloopbestendige Woning Funda,Low Trend. Deze geheel gerenoveerde woning is gelegen op een rustige locatie met vrij uitzicht op de maas en aan de voet van de sint pietersberg. Ruimte en luxe in stadse sferen.

Funda ontdekking Dit brute huis in Beekbergen zit vol
Funda ontdekking Dit brute huis in Beekbergen zit vol from manly.nl

Ruimte en luxe in stadse sferen. Starterswoning maas en waal € 117.875 incl. Ook gezinnen met kinderen genieten van deze vorm van wonen, waarbij meestal op één niveau wordt gebouwd en geen trappen of hinderende drempels aanwezig zijn.

Unieke Levensloopbestendige Woning Op Een Unieke Locatie!


Gezinswoning haarlem € 156.855 incl. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de perceeloppervlakte en eventuele bijgebouwen. Starterswoning maas en waal € 117.875 incl.

Samen Met Een Van Onze Architecten Gaat U Aan De Slag En Wordt Er Een Ontwerp Op Maat Gemaakt.


Ook gezinnen met kinderen genieten van deze vorm van wonen, waarbij meestal op één niveau wordt gebouwd en geen trappen of hinderende drempels aanwezig zijn. Vanuit de woonkeuken heeft u directe toegang tot de inpandige bijkeuken. Woningtype salzburg heeft de uitstraling van een statige notariswoning.

De Zijbeuk Bestaat Standaard Uit Een Geïsoleerde Garage Met Kap, Die Haaks Op De Kap Van De Woning Staat.


Deze geheel gerenoveerde woning is gelegen op een rustige locatie met vrij uitzicht op de maas en aan de voet van de sint pietersberg. Alle stijlen landelijk eigentijds klassiek modern. Extramuraal wonen is het tegenovergestelde van intramuraal wonen.

De Leeftijd Van Opdrachtgevers Speelt Daarbij Geen Rol:


Kenmerkend voor de woning is de verhoogde dakgoot met sierlijst en smetplank. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de perceeloppervlakte en eventuele bijgebouwen. Huis te koop in oosterwolde.

De Grote Woning Is Modern Afgewerkt, Heeft 3 Ruime Slaapkamers, 2 Badkamers, Binnenplaats En Groot Dakterras Met Prachtig Uitzicht!


Dit type woning speelt in op die behoefte. Denk aan een ziekenhuis, verpleeghuis of instelling voor mensen met een beperking. De kosten voor het bouwen van dit huis in polen bedroegen 39.000 euro voor de ruwbouw en 59.000 euro inclusief afwerking.

LihatTutupKomentar